För en liten stund sedan så fick jag genom Madonnas instagram reda på att hon arbetar tillsammans med Avicii i musikstudion.

Nu är jag ju inte hundra på att det handlar om hennes nya album men när hon skriver på detta viset så blir jag så hoppfull:

Doing some house work before heading to the studio with Avicci!#artforfreedom #clean

Är det hennes nya album som de jobbar på så kan det ju bli hur bra som helst. Han är ju otrolig på refränger och hon är ju… ja ni vet ju vad jag tycker om henne… (;-)

Madonna tillsammans med Avicii… det är ju nästan för bra för att vara sant. Jag gillar dem båda otroligt mycket… måste erkänna att denna fredagskväll blev så ljus och jag vill ju bara veta MER… har svårt att sitta still faktiskt… Madonna jobbar ihop tillsammans med Avicii på hennes nästa album… helt fantastiskt och då är jag försiktig i mina ord! (;-)

Hoppas, hoppas….

Uppdaterat ett par timmar senare:
Ju mer jag tänker på detta, ju mer uppspelt blir jag. Har svårt att fokusera och tänka på något annat. Vilken grej alltså, Madonna jobbar ihop med Avicii…vilken resa han gjort… Tim Bergling… vilken talang och nu få jobba med den största..

Svårt att sova tror jag att det blir för mig… tänker bara på detta… ja lite galen är jag… men tänk er själva… Madonna gör musik ihop med Avicii… vem trodde det? Helt sjukt ju…