Min egen digitala dagbok som är öppen för alla.

En helg som jag önskar få. Började redan natten mot lördagen. Efter att ha missbrukat choklad på fredagskvällen fick jag mitt straff ganska omgående. Mådde inte ok förrän på söndagskvällen igen. Detaljer besparar jag er, men påfrestande var det. Var så slut att jag under lördagen inte ens klarade av att laga mat. Sanningen ska ju fram och nu efteråt så kan jag ju tillstå vad jag tror var orsaken till min magkollaps.

Ett litet giktanfall drabbades jag också av som grädden på moset. Värst var det under lördagen då jag hade som mest ont. Det klingade som tur var av under söndagskvällen och idag känns det inte så mycket alls. Det är jag mycket tacksam över. Kanske var chokladöverslaget orsaken även till detta?

Det är just under sådana här omständigheter som jag uppskattar läget normalt. Kanske måste man må riktigt dåligt och illa för att uppskatta den vardag man har? Eller som jag har menar jag ju eftersom jag skriver om mig själv. Jag, jag, jag, jag… är mitt mantra i en värld där det är nödvändigt. För bryr inte jag om mig själv så händer ingenting.

Påklätt svin

Idag lunchade jag med yngsta dottern. På väg till ett möte gick vi förbi Svintorget och såg där att ett av svinen hade fått kläder. Snyggo, eller?

Några solstrålar tittade fram idag och man blir genast på bättre humör.