Fikatid på bästa jobbetDet var så roligt när chefen kom in på rummet idag och berättade om att jag skulle flytta!

En våning upp, få ett större arbetsrum och själv få vara med och utforma hur det ska se ut. Det känns ju jättebra!

Idag har jag ju det lite trångt med alla datorer och tillbehör som ibland verkligen är ett problem för mig. Så detta besked, att mina önskemål nu hörsammas känns ju väldigt bra.

Omfamnar mitt jobb. Tänker tacksamma tankar många gånger, även om jag inte uttrycker det här eller bland människor så värst ofta. Jag tar det verkligen inte för givet, utan gör mitt bästa hela tiden med den förmåga jag har.

Sammanhanget, att bli lyssnad på och bli tagen på allvar är ju morötter som borde spilla över i kraft även när jag inte är på arbetsplatsen. Många gånger har jag så svårt att ta mig själv på allvar. Inte jag inte… vem är jag att ha en uppfattning osv.

En bra sak ser jag i alla fall. Att tiden går fort. Det låter väl konstigt kanske att gilla att livet rusar fram, men jag längtar så oerhört mycket efter sol och värme. Att kunna ha altandörren öppen och känna värmen i huset. Vi är snart i mars…

Helg med barnen är gott. I morgon ska vi ner på stan för att sonen ska klippa sig.