Ska man vara tråkigt och väldig jordisk så är det Berocca som är svaret på mina böner. Vågar man däremot vara lite tokigt andlig och sväva iväg lite så är det änglarna som jag ropat på nu lite extra intensivt.

Vilket är roligast att TRO på?

Eftersom jag faktiskt blir ganska upprörd av att läsa boken om änglarna och vad en person säger sig ha upplevt under hela sitt liv med änglar i varje hörn och helt fantastiska saker om och om igen, väljer jag det tagbara och det man kan mäta. Så tack Berocca för att då bara på tre dagar återställt de obalanser i mig som höll på att sänka mig totalt. Ett riktigt nappatag kommer jag att ta om boken jag är skeptisk till när jag läst ut den. För det tänker jag göra, även om jag blir irriterad alltsomoftast.

Kommer att investera i ett litet eget Beroccaapotek efter detta. Men det kanske också bara är tron som gjort mig piggare även här? Hehe…

Tro eller tro? Skitsamma, bara det fungerar. Jag tror både på Berocca och änglar. Ser ingen som helst konflikt i den blandningen. För det är just så jag tror att det är med varat och allt det vi är med om. En del är synligt och en del andra inte, sen spelar det ingen roll om vi kallar det för änglar, andar, energier eller vad vi nu vill använda oss av för ord.

Tro eller tro spelar ingen roll så länge man mår bra av det man tror på. Det är min tro!