Inte känns det lika roligt som tidigare OS, den saken är ju helt klar. Det handlar ju om både människosyn, miljöförstöring och den enorma korruptionen. Dessutom är det ju många saker omkring tävlingsarenorna som fortfarande inte är färdigbyggda, vilket skapar en del oreda bland de som besöker Sotji.

Ändå så sitter jag där och tittar. Invigningen var helt ok och vissa delar var väldigt maffiga. Men inte är det samma glädje som förr.

Dagens läckraste stod ju Google för. Vilken snygg protest, helt i min smak.

Google - rainbow 140207

“Att få utöva idrott är en mänsklig rättighet. Alla människor ska ha möjlighet att utöva idrott, utan någon form av diskriminering och i den olympiska andan, som förutsätter ömsesidig förståelse, vänskap, solidaritet och rättvist spel.”

Vackert och ett extra + till Google!

Även om jag avskyr vissa saker som har med detta OS att göra, så kommer jag inte att bojkotta spelen som en del säger att de kommer att göra.

Jag vill se de svenska idrottarna helt enkelt och hur det går för dem.

Heja Sverige!