2014-02-03

Den vänstra nallen fick yngsta sonen när han föddes. På tröjan så står det hans namn och födelsedata samt så är det en bild när han är precis nyfödd. En nalle så kär. Den högra kom senare, men jag kommer faktiskt inte ihåg från vem och när. Vågar inte spekulera eftersom jag då garanterat har fel… (;-)

Sonen har ont i halsen. Det betyder hemma med sjukt barn för mig. Han är fortfarande lite för ung för att klara sådana här saker utan sin mamma eller pappa. När han fyller 12 år i juli så blir det dock andra bullar. Då är det andra regler som gäller.

140203_02

Han är så ynklig med sin hosta och allt hackande. Jag gör ju då än mer för honom och springer som värsta butlern, men det besväret är mig så kärt. Curlingpappan vill ju att pojken ska må så bra det bara går när det gör ont i halsen. Starka halstabletter är inhandlade, vilket lindrar för stunden.

Det är ju bara tiden som läker sådant här. Ingen hets och stress och bra träning för mig att slå bort allt som nu kommer att ligga till sig på jobbet. För jag misstänker starkt att det blir hemmet ett par dagar till med sjuklingen.