Tror att det är januarideppen som så sakta satt in nu. Eller försöker sätta in. Har verkligen försökt att affirmera och slåss emot den på de sätt som jag idag kan. Men det är tufft som sjuttsingen och idag så fick jag dessutom en kraftig oro kring lunchtid. Det var riktigt obehagligt och släppte liksom inte taget om mig.

Ett par timmar senare så hade jag fått nog och satte mig på bussen hem. Gamla invanda tankar och mönster gjorde sina försök tror jag och när de krockar så blir jag orolig, men jag är helt på det klara med vad som gäller för mig numera. Att fortsätta att skifta ett fokus som är BRA för mig och inte gå tillbaka till sådant som är DÅLIGT för mig. Det vet jag ju och det låter väl självklart för vem som helst, men ibland så kommer gammalt tänk fram i mig och då speciellt när jag liksom måste kämpa för mitt mående.

Men idag är jag bestämd. Även om jag då istället köper något att äta som inte är bra för mig, så är det alternativet ljusår bättre än vad jag gjorde förr. Så otroligt mycket bättre!

Satt högst uppe i huset och konfigurerade trött dator som vanligt. Slogs även med mitt inre i tanken under tiden som varje uppdatering blev klar. Kände bara helt plötsligt att jag ville åka hem. Hem och bara vara.

Jag har blivit så känslig också för elände och skit som media rapporterar om. Ibland så räcker rubriken för att jag ska bli nedstämd och även i vissa fall uppgiven. Det som vänner och arbetskamrater råkar ut för gör många gånger även ont i mig. På ett helt annat sätt än tidigare. Har också blivit än mer känslig för vissa sorters energier, men det tänker jag inte vidareutveckla mer än så.

Men ingenting ska få rubba mig och det mål jag har, det kommer inte på frågan. Så är det bara. Det handlar om att överleva så länge det bara går i den här världen.

Att bara få komma hem och skrota i mitt egna gjorde saker och ting bättre. Inga störande moment förutom tissarna dårå. Så skönt.

Men januari är en tuff månad, på många sätt och vis. Inte bara för mig utan för väldigt många och kanske är det också sådant som jag numera känner av på ett helt annat sätt?