Snart är den ståtliga granen ihoppackad!

På lördag tänker jag avjulifiera hela huset. Är ganska trött på tomtar och stakar just nu. Det känns ungefär som att äta för mycket sötsaker på för kort tid.. men jag försökte länge att gilla julen och allt vad det förde med sig. Tycker att jag lyckades bra denna julesväng.

Bästa julen på många år.

Julledigheten är ju nu slut för sonen. Han började i skolan idag. Rapporterna säger att det har gått bra.

Annars så har även denna dag fungerat bra på jobbet. Ett högt tempo och få lugna stunder. Webbar väldigt mycket just nu och mycket handlar ju om att rensa upp och fixa till inför 2014. Så att allting är i fas med det år vi är inne i.

Det är roligt många gånger, men ibland så blir tankekedjorna lite väl långa och pratar någon då med mig i dörren till mitt arbetsrum just när jag är inne i en sådan, då kan jag bli aningen irriterad.

Det är ju bara att stänga dörren, jag vet, och jag har blivit duktigare på det. Det känns ju ibland som om jag isolerar mig när jag väljer det alternativet, men ibland så måste jag bara få tänka i lugn och ro. Att webba kan som sagt ibland vara tankekedjor i flera led och då behöver jag bara koncentrera mig på det.

Dietist tidigt i morgon bitti. Det ska bli spännande och se vad jag kan få för hjälp av en sådan. Mina förväntningar är lågt ställda, eftersom jag tror mig veta allt redan… (;-) Nej då, men det är lite så att jag har provat så många saker nu för att tappa i vikt, utan att lyckas mer permanent så jag har väl inte riktigt den geisten som jag skulle behöva. Men det hoppas jag att jag ska få av dietisten. Viljan är ju avgörande och jag frågar mig ofta varför den saknas fullt ut just när det gäller kosten. Men det kanske kommer det också nu?

På jobbet ska jag och en arbetskamrat sedan konfigurera 16 stycken iPads. De har legat ett tag och har det gamla operativsystemet i sig, så det kan ta sin lilla tid detta. Sen så ska de ställas in personligen till de som ska använda dem. I en pärm ska vi sedan nogsamt skriva in alla olika nummer som tillhör varje padda. Om någonting tappas bort i framtiden.

När allt det är klart, då kommer jag att dra en stor suck av lättnad… så förhoppningsvis finns här en post i morgon kväll med en jättesuck av just lättnad… hahaha!