2014-01-07
2014-01-07

Det tar sig, det tar sig! Idag när jag kom hem från jobbet så ser jag helt plötsligt två blommor i amaryllisen! Härligt!

Första arbetsdagen efter jul- och nyårsledigheten. Det var som om tiden stått stilla. Allt drog igång i högt tempo, men jag var redo. Lite gungflykänslor gällande vissa saker, men det är ok. Så får det ju vara utan att jag ska ligga på nätterna och tänka på lösningar. Det försöker jag undvika numera.

Sonen var med sin mor och mormor idag. Det verkar som om det gått bra och varit kul för honom. I morgon kör ju skolorna igång igen och bussarna kommer att fyllas igen. Det är väl någonting som jag inte ser framemot om jag ska vara uppriktig. Vissa dagar så är det en ren plåga att åka buss med allt ljud och alla dofter när bussarna är packade som sardinburkar.

Äldsta dottern jobbade extra idag på jobbet. Det var kul att få träffa henne lite. Det blir ju inte lika ofta nu som tidigare.