Kvart i sju på morgonen så ringer telefonen. Jag går upp, helt förvirrad, och svarar… ingen där… går och lägger mig igen och efter ett par minuter så ringer det igen. Jag har då kvicknat till och blir lite småirriterad. Må det vara viktigt tänker jag för mig själv.

De frågar efter A! ?!! Va, säger jag… A säger de en gång till… och nu ilsknar jag till rejält och säger att vi varit skilda sedan 2007 och det är verkligen dags att uppdatera era register nu, en gång för alla. Oj då, sa kvinnan och frågade om hon ringde olägligt. JA, det kan man lugnt säga svarade jag.

Tänk att det ska vara så förbannat svårt att uppdatera registren?! För det var ju inte första gången de ringde hem till mig tidigt i ottan och frågade efter henne! Har liksom försökt att få fram att vi faktiskt är skilda, men se de verkar inte riktigt uppfattas av Uppsala kommun. Hur svårt kan det va efter alla gånger av felringningar??

140105_wordfeud

Till någonting mycket roligare! Ser ni min slutpoäng? 1 191 poäng i en Wordfeudmatch är givetvis rekord för mig, men har man en sådan röta som jag hade på första lägget, med många röda och orangea rutor nära varandra får 918 poäng så kan det bli på det här viset. Avslagen match blev det ju sen mot Tofflan, men kul var det med dessa siffror.

En annan kul sak var att syrran kom över på en fika idag. Det är ju ganska tradigt nu med denna långa ledighet så det piggade bara upp. Var iväg och köpte gifflar och kakor att bjuda på.

2014-01-05

Sonen och hennes son C spelade TV-spel.

2014-01-05

Syrran och jag hamnade i köket. Vi pratade minnen och jag visade henne en hel del gamla bilder och dokument som jag har hos mig. Det blir ju så nu när vi träffas att det är mycket äldre saker som kommer upp. Vi har ju liksom en del att ta igen, känns det som.

2014-01-05

Tiden gick fort och det blev middagstid. Felix har full koll på detta och ville ha käk.

Vi rundade av och som det numera känns när vi träffas så är jag varm i hjärtat efteråt. Det är liksom på ett helt annat sätt numera. Mycket bra känsla.

Har försökt att hitta någon biofilm som vi alla kan gå på i morgon, men går bet. Är nästan glad att det nu bara är en dag kvar av alla helger för mig.