Det är bara att erkänna. För långa ledigheter är inte bra för mig. Jag drivs av rutiner och att liksom inte ha det fasta och det trygga, det gör mig rådvill och jag gör då istället ingenting. Aktiviteterna stannar vid promenader till affären, det är väl i princip det jag får ihop.

Svårt att ta för mig och ta initiativ. När det bara är en helg så kan det gå bra, men nu har jag varit ledig alltför länge. När det gäller semestrar och sådant så kan det bli heljobbigt om jag inte i förväg har planerat någonting. Typ nu. För sommarens semester.

Ja, det ska jag göra. Då har ju jag åtminstone något att ta för mig idag. Planera sommaren!

2014-01-04

Årets amaryllis var inget vidare. Till skillnad mot tidigare år så tog den väldigt lång tid på sig innan den ens visade upp sina underbara röda blommor, men sen så verkar det bara bli ett enda hänge. Det är bara att konstatera faktum. Amaryllisen den här julen floppade. Kolla istället in 2009 års fantastisk variant som tröst, där kan vi snacka Amaryllis!

2014-01-04

Några som gillar att gubben är ledig, det är ju Felix & Maxi. Så mycket gos blir det i dessa dagar.

Dragit igång en tvättmaskin och ska sen gå till den lokala butiken med två brev. Ja, du läste rätt det är gamla hederliga brev som ska läggas på lådan. Nu är det inte till mig, men ändå… (;-)