2013-12-30
2013-12-30
2013-12-30
2013-12-30

Tänk att fyra svarta tallrikar kan göra sådan skillnad.

2013-12-30

Fick med mig yngsta sonen till den lokala butiken. Blå himmel och en temperatur kring nollan.

2013-12-30

Träffade på L ett par gånger under vår promenad till och från butiken. En gammal klasskompis syrra som flyttat in i samma bostadsrättsförening som jag bor i. Hon är väldigt trevlig och vi har alltid haft lätt att prata med varandra.

Vi önskade varandra gott nytt 2014 efter lite snack och gick sedan vidare…

2013-12-30

Det där är lite märkligt tycker jag. Med vissa människor flyter allting på hur lätt och naturligt som helst och med andra så är det stört omöjligt att få till en hyfsad relation. Tala om att människor är olika. Jag brukar känna ganska snabbt om jag har någonting gemensamt med en ny människa och jag vågar påstå att den känsligheten blir allt bättre med åren. Minorna blir färre och historien har dessutom lärt mig ett och annat.

2013-12-30

På tal om minor så gick vi på en rejäl sådan när vi kom hem. Det är svårt att vara alla till lags och det är svårt att veta när man ska tiga still. Men ibland så går det bara inte så att säga att låta vissa saker passera utan reaktion.

2013-12-30

Yngsta sonen blir alltmer avancerad framför datorn. Nu har de fina hörlurarna som han fick av Tofflan i julklapp trimmats in och används för fullt. Det enda man nu hör från grabbens rum är hans egen röst, ingenting annat…(;-)

2013 års näst sista dag har snart passerat. Att hitta på roliga aktiviteter som alla gillar är svårt och tyvärr så slutar det ofta med att det inte blir någonting av istället.

Idag var en sådan dag.