Svarta tallrikar & minbekämpning

2013-12-30

2013-12-30

2013-12-30

2013-12-30

Tänk att fyra svarta tallrikar kan göra sådan skillnad.

2013-12-30

Fick med mig Elias till den lokala butiken. Blå himmel och en temperatur kring nollan.

2013-12-30

Träffade på L ett par gånger under vår promenad till och från butiken. En gammal klasskompis syrra som flyttat in i samma bostadsrättsförening som jag bor i. Hon är väldigt trevlig och vi har alltid haft lätt att prata med varandra.

Vi önskade varandra gott nytt 2014 efter lite snack och gick sedan vidare…

2013-12-30

Det där är lite märkligt tycker jag. Med vissa människor så flyter allting på hur lätt och naturligt som helst och med andra så är det stört omöjligt att få till en hyfsad relation. Tala om att människor är olika. Jag brukar känna ganska snabbt om jag har någonting gemensamt med en ny människa och jag vågar påstå att den känsligheten blir allt bättre med åren. Minorna blir färre och historien har dessutom lärt mig ett och annat.

2013-12-30

På tal om minor så gick vi på en rejäl sådan när vi kom hem. Det är svårt att vara alla till lags och det är svårt att veta när man ska tiga still. Men ibland så går det bara inte så att säga att låta vissa saker passera utan reaktion.

2013-12-30

Elias blir alltmer avancerad framför datorn. Nu har de fina hörlurarna som han fick av Tofflan i julklapp trimmats in och används för fullt. Det enda man nu hör från grabbens rum är hans egen röst, ingenting annat…(;-)

2013 års näst sista dag har snart passerat. Att hitta på roliga aktiviteter som alla gillar är svårt och tyvärr så slutar det ofta med att det inte blir någonting av istället.

Idag var en sådan dag.

4 svar till “Svarta tallrikar & minbekämpning”

 1. Tofflan: Vill inte ta diskussionen här om de vuxna barnen. Om det får vi prata IRL så att säga. När det gäller Ellet så märker jag att han börjar bli stor på flera sätt. Han har integritet på ett sätt som jag inte märkt tidigare samtidigt som han kan vara världens goaste när han är på det humöret.

 2. Dina två äldsta barn är vuxna nu. De måste ta eget ansvar för sina liv.

  Vi andra vuxna i familjen finns kvar i bakgrunden om ”barnen” behöver hjälp eller om vi äldre vuxna behöver stötta varandra.

  Än ett tag är Prinskorven liten och behöver oss på ett annat sätt! Men han börjar också bli stor nu, Gosplutten! 😛

 3. Tofflan: Det är något visst med svart tycker jag. Gillar det. Barnen är tuffa nu och jag har inte ork alla dagar att ta tag i det jag skulle vilja, samtidigt så är ju den äldsta så gammal nu att jag liksom bara får låta det vara ibland.
  Detsamma till dig!

 4. Å, så fint det blev med tallrikarna!!!
  (Glad att lurarna funkar, det var egentligen ett annat par han hade sett ut, men de var slut när jag skulle handla.)
  Bra jobb att du fick med Elias ut! Det är bra med ljus och sol de få dagar det är det. Jag jobbade hemifrån till 13 och sen tog jag med mor ut på en liten promme.
  Ha ett fint nyår!!

Kommentarsfunktionen är stängd.