2013-12-23

Dagen före julafton. Jobbade som vanligt och fick sitta i lugn och ro. Det var inte många själar som gjorde mig sällskap på jobbet idag.

Fick sitta och tänka och jobba med ett webbformulär utan någon som störde eller något som var akut. Så skönt och jag blev klar med det jag vill idag – och lite till! Det är precis så det ska kännas när man går hem från jobbet.

På förmiddagen så bjöds det på riktig julfrukost med julskinka och gott bröd.

Åkte hem timmen tidigare än jag brukar och i min jakt på ett foto så höll jag på att förstöra halva köksmöblemanget. Men tillslut så hittade jag det jag skulle och lugnet kunde återgå till det vanliga. Telefonerade en stund med A om morgondagen och jag dyker upp som planerat. Med tomtekläder även i år. (;-) Ja, inte på mig då, utan tills kvällens traditioner.

Har ett bautapaket kvar att slå in. Var tvungen att köpa mer julpapper för det ändamålet. Men det är värt allt.

God Jul har jag ju redan genom min lilla film önskat er… (;-)