Har ju skrivit på min så kallde Livsbok under en tid nu. Har haft svårt den sista tiden att ens närma mig den, men idag när jag träffade syrran tittade vi lite i album och lusten kom tillbaka. En del datum rättades till och en del nya minnesspår dök upp.

Det fanns så mycket bilder som syrran visade och några smakprov ska ni få genom de bilder som jag själv fotade med mobilen. (Klickar ni på dem så blir de större och lite mer text dyker upp. Testar lite med WP:s funktioner). Bilderna spänner från 1965 då jag föddes och fram till 1981 då min mamma lämnade jordelivet. Lite av en preLivsbok om man så vill och ett litet smakprov med bilder till något som kanske inte ens blir av. Vi får se…

Lite blandad kompott alltså. Det var roligt att sitta med syrran och ”fylla i” en del tomma datum genom dessa bilder som hon hade. Det är lite märkligt det hela också på ett djupare plan. Tiden går men ändå inte. Det var ju så många fler bilder och en del fastnade jag i och liksom försvann bort ett tag.

En helt annan tid. Ett helt annat liv känns det som.