2013-12-21

Syrran bjöd på fika och ett saftigt wienerbröd och som ni ser så gjorde jag det i fel ordning. Tog en tugga först och fotade sen… hahaha!

2013-12-21

Vi blandade smått och stort och det kändes så roligt att träffa både henne och hennes man. Tiden gick fort, vi tittade i fotoalbum och pratade om en del saker. Det kommer jag att skriva om vid ett senare tillfälle, om inspirationen finns där.

131221_03

Min egen amaryllis har långt kvar och kanske, kanske kommer den upp till Knut, om ens då. Får nog vattna på den lite så den sätter fart. Men syrrans var ståtlig och fin.

Fick skjuts till centralstationen efter denna fina eftermiddag. Sitter nu i soffan och pustar ut. Det är ju fortfarande lite fara och färde när jag är ute och far och färdas. hehe… Men inte alls som förr trots allt. Det är bara att köra nu utan alltför mycket funderande på saker och ting.