2013-12-15

Tredje advent och den ena staken fick lysa i morse när det var dags för morgonkaffet.

2013-12-15

Pratade i veckan med C om att jag skulle behöva hjälp med bil för att rensa ur lite. Idag så kom han och hjälpte mig att köra iväg lite gamla grejor. För några månader sedan så hade vissa saker inte kastats, men nu känner jag mer än någonsin att jag inte vill leva kvar i det gamla. Så nu åkte en del saker som jag tidigare sparade av nostalgiska skäl.

2013-12-15

En gammal madrass, barnleksaker och sådant som hörde tiden före 2008 till fick idag lämna mitt hem. Det kändes så bra, som om det lättade lite även på den fronten eller hur jag ska uttrycka det. Att kasta är ju att skifta fokus, ändra och börja om på vissa sätt.

2013-12-15

Efter åkturen till återvinningen så bjöd jag på fika och smörgås. Den andra staken tändes.

131215_05

C har varit i mitt liv sedan 30 år tillbaka. Vi pratade många minnen och gick igenom en text tillsammans och gjorde lite ändringar.

Tänk att vi känt varandra så länge! Tiden var ett av ämnena vi pratade om och vi träffas alldeles för sällan nuförtiden. Jag är så glad för den hjälp jag fick av honom idag att få rensa ur lite gammalt ur mitt hem.