I morse vaknade jag vid fem. Kunde bara inte somna om, vilket slutade med att jag var på jobbet redan vid sju. Men vad gör det, när både sinne och energierna verkligen är med mig just nu. Dessutom har jag redigt mycket att göra i dessa dagar.

Var så spänd på det som hände vid lunchtid. C och jag träffade fotografen Cornelia Nordström och det må jag säga vilket proffs hon var. Hon visste precis vad hon var “ute efter” och allt flöt på så bra. Det ska bli så spännande att se resultatet och sen vilka bilder som de kommer att välja att ta med. Det har väl aldrig tagits så många bilder på mig och mitt jordiska ego svällde en hel del. Det tog flera timmar att landa, men som sagt väldigt roligt var det. Jag tillåter mig verkligen att känna på det sättet numera, även om jag vet att det är en illusion och någonting chimärt.

Andra saker som jag funderat mycket över gick också bra under dagen och nu är det bara att vänta på svar och vad som komma skall. Att jag som vanligt är så luddig i det jag skriver beror på sådant som inte kan uttryckas helt klart just nu. Jag är liksom inte ensam i mina upplevelser. Ännu luddigare? (;-) Men jag kommer att bli tydligare, var så säker.

I alla fall, när jag äntligen kom hem efter allt detta och dessutom en massa jobb och sådant så var jag så slut att jag somnade och vaknade till först vid kvart i tio på kvällen. Så nu är jag lite orolig för att jag får svårt att sova “som vanligt” i afton.

Vet ni vad det bästa är med allt som händer runtomkring mig är? Att jag har en sådan energi och kraft och dessutom känner en sådan tillförsikt med den väg jag just nu går.

Tjatar så om tacksamhet och en ödmjukhet men det är ju precis så det är med mig just nu.