2013-12-14

Felix och Maxi vill ha mat. De sätter sig ofta på den avlånga träiga köksbänken och väntar. Har jag tur så kan jag få fina bilder på dem. Men bara innan maten är serverad. (;-) Vilka fantastiska änglar de är alltså… så underbara att få leva tillsammans med.

Själv vaknade jag i vanlig tid i morse, vilket för mig är strax före sju. Men det roliga var att jag bara tyckte att jag vände på mig och sen var klockan helt plötsligt tio! Tala om att jag behövde de extratimmarna. Drömmar om “Karin” och helt otroliga upplevelser gjorde väl att jag behövde den tiden. (;-)

Kanske var det därför det gick så bra på träningscykeln idag när jag fått sova ut ordentligt?

IMG_7440

Inte trodde jag detta för en tid sedan. Är lite stolt över mig själv faktiskt… törs knappt säga det förrän ett flertal Jantar tänker att det var väl inget.. Men för mig är det mycket och jag är så glad över att palla en halvtimme nu.

Musikhjälpen 2013

Musikhjälpen i SVT gör ju stordåd. Miljoner till viktigt ändamå. Kodjo Akolor är ju bara för cool tycker jag. Gillar mycket. De andra är också bra, men Kodjo får mig alltid på så bra humör och vilket härligt skratt han har! Nu när det är helg så kollar jag mycket på dem.

2013-12-14

Hjärtar min julgran. Modell äldre men ändå fin.

2013-12-14

Det är bara att söka och ställa sig i kö, år ut och år in… får aldrig ge upp även om det ser hopplöst ut. Kan appliceras på mycket här i livet. För plötsligt så händer det!

2013-12-14

Eftersom jag beställer de flesta julklapparna via nätet så blir det en del promenader till den lokala butiken. Idag var det lätt snöfall och behaglig temperatur. När jag var på väg så “slog jag på rot” en gång eftersom jag genade över ett ställe där man inte såg isen för all nysnö. Men det gick bra, min smidiga lekamen *host* gled med i så fint i fallet så… knappt en skråma… Efter det så gick jag bara på ställen där jag var säker på att ingen is låg och gömde sig. Märklig känsla var det eftersom det kändes som om det gick i slowmotion det hela.

Min lördag är en dag av återhämtning. Av nya beslut för ett annat och bättre liv. Många tankar. Sen tar jag hjälp av musiken också förstås! Vad vore livet utan musik. Vad jag spelar? Kolla in min Last.fm-sida så ser du.

Önskar mina läsare en fin lördag!