2013-12-13

Luciafirande på jobbet. Trevligt värre, men bilder och sådant visas bara internt. Hoppade över glöggen i år men unnade mig en lussebulle. Huskören sjöng traditionella luciasånger med den äran.

2013-12-13

Kolla vad som nu finns i Uppsala!! The English Shop!

Underbart och dit kommer jag att gå många gånger. Det fanns så mycket som jag ville HA i butiken. Tanken var bara att gå in och titta, men jag kunde inte låta bli att handla lite saker. En del blir julklappar, men en grej är bara till mig.

Expediten var en kille som pratade sådär härlig engelska att jag hade kunnat stå kvar och bara lyssna på honom. Så roligt att de har kommit till Uppsala nu och jag ska dit snart igen. Handla och bara insupa den brittiska atmosfären. Underbart!

Det jag köpte till mig?

2013-12-13

Engelsk konfekt såklart! Jag älskar engelsk konfekt och detta är ju originalet! Blir nog svårt att inte smaka några bitar från den stora burken i afton. Mums!

2013-12-13

En julgåva från The House of Fair Trade. Fairtrade-märkt kaffe, te, choklad, nötter och honung.

Årets julklapp från jobbet var riktigt bra tycker jag. Tackar allra ödmjukast för julklappen!

2013-12-13

Cashewnötterna från Gambia och den ljusa chockladen från Ghana kommer jag nog också ha svårt att ge sjuttsingen i under aftonen. Är så svag för just de sakerna.

En mycket intensiv vecka är slut och jag är nog mer slutkörd än jag vill erkänna. Så jag ska verkligen försöka vila och också meditera lite under helgen. Det är liksom den del som jag saknar för att må ännu bättre.

En sak i taget.