2013-12-12

Idag gick den traditionella jullunchen av stapeln på jobbet. För andra året i rad var vi på kansliet och frågar ni mig så var maten bättre i år… Nada hade dukat så fint innan.

2013-12-12

Det var inte så mycket av varje (vilket jag gillar), men av det som fanns så var det spännande smaker och inte gjort på “traditionellt vis”.

2013-12-12

En salig blandning av förtroendevalda och personal åt och minglade tillsammans. Det årliga miljöpriset delades ut och sen så sjöng vi lite julsånger samt lyssnade på Huskören.

2013-12-12

Min första julltallrik för i år (tog två idag med ganska modest innehåll) innehöll sill, lax, köttbullar, revbensspjäll, skinka och små potatisar (som var skitgoda). Bäst var dock ägghalvorna, de kan sällan bli fel. Smörgåsen var också väldigt smakrik med mycket god moja på.

Normalt sätt så är jag inte så mycket för julbord och under flera år så bojkottade jag dem helt eftersom jag inte gillade upplägget. Det är dock bättre numera så nu hänger jag på när det vankas julmat.

2013-12-12

Pepparkakor stora som lovikavantar samt lite julgotter fanns som efterrätt för den som ville och orkade.

2013-12-12

För övrigt en intensiv dag och så har det varit hela veckan. Mycket att göra och timmarna bara susar förbi. Men jag gillart. Fart och fläkt föredrar jag framför motsatsen.

Medarbetarsamtal med chefen var det också och jag måste säga att det var många år sedan det kändes så positivt att prata om mig själv. Tillåtande atmosfär och nya arbetsuppgifter har verkligen fått mig att lyfta på jobbet. Jag känner stödet och ser med tillförsikt fram mot 2014.