Skaffade mig en ny frilla häromdagen inför fotograferingen nästa vecka. Vill ju se fin ut, ja så gott det nu går… ny och ny förresten, kort blev det i alla fall. Fotografen ringde förresten idag och ville att jag skulle ha något “utmärkande” på mig men det ska inte vara “skrikigt”… hmmm… jag som går mest i svart har ju nu stora problem. Blir nog ett besök på favorithaket och inhandla en tröja med lite färger i…

Annars så är det full fart på jobbet. Det känns precis som om alla vill få ut massor innan julkoman slår till.. Men jag klagar inte, för jag tycker det är så kul att webba!

Dagarna flyger iväg och just i julperioden så har jag ingenting emot det. Det får gå hur fort det bara vill nu, för jag har ingenting emot det alls. Jag lär mig alltmer att ta en sak i taget, och då spelar liksom tidskänslan mindre roll.

Några små ord från en själ som mår väldigt bra just nu, på flera plan. Det är lycka det, att ha inre ro och en medvetenhet om saker som jag inte alls såg förut.