Fredagen började med ett besök hos Daniela. Hon är hälsomottagningssköterska och mötet med henne var fantastiskt! Vilken inspirerande själ och vilket fint samtal vi hade. Hennes leende och pushande ord gjorde att jag öppnade upp totalt och kände mig ledig i att berätta om min önskan om stöd i framtiden.

Det känns lovande och efter alla helger så ska jag få träffa en dietist.

Sen vid lunchtid så blev jag intervjuad av en journalist. Ämnet handlar om vänskap och samtalet var väldigt nära och vi kom in på ganska djupa saker om mig och mitt liv. Hon var väldigt trevlig och inspirerande. Hon fick mig att berätta mer än vad jag tror var meningen, men jag sa till henne att jag står för allt som jag berättade. Den jag är och det jag har inom mig samt den brokiga vägen dit. Jag ska givetvis få läsa korrekturet innan det går till tryck.

Nästa vecka så ska jag träffa en fotograf eftersom de också vill ha en dagsfärsk bild på mig. Mer vill jag just nu inte säga om detta eftersom jag inte riktigt vet vart det tar vägen, men det var väldigt roligt och spännande för mig att göra denna grej. Jag har ju fått en rejäl puff framåt de senaste två veckorna och mitt hjärta tackar och väljer att säga ja istället för nej numera efter de råd jag fått.

Vågar inte uttrycka en del positiva saker som jag har inom mig. Är ju fortfarande orolig över att inte hålla men jag känner en sådan välvilja och jag får sådan energi hela tiden från olika håll just nu och jag vet faktiskt inte om jag varit med om något liknande tidigare i mitt 48-åriga liv.

Men en sak i taget.

Min tacksamhet är stor och jag känner mig välsignad just nu. Det är faktiskt så jag känner, välsignad eller hur jag ska uttrycka det. Jag är ödmjuk och glad inombords för att jag fått en chans till. För att försöka tänka positivt ger gott och en medveten vilja till förändring faktiskt gör skillnad. Valen har jag och det lönar sig att vara så medveten det bara går i detta.

Det går riktigt bra och framåt i önskan om inre frid i i mitt liv just nu.

Igår kom vintern och idag så var jag ut en sväng och fixade på baksidan. Katterna behöver ju ha plogat.

Lite vinterbilder från min baksida:

2013-12-07
2013-12-07
2013-12-07
2013-12-07
2013-12-07

Yngsta sonen har varit på avskedsfest idag. En klasskompis ska flytta till Dubai efter jul. Han har precis kommit hem och nu är han så stor att farsan inte behöver komma och möta. Tiden går…