Jämtland i juli 2001. En gång för länge sedan. Men ändå inte.

7 juli 2001
7 juli 2001
7 juli 2001
8 juli 2001
8 juli 2001

När jag idag ser på bilderna och tänker tillbaka förstår jag hur omogen jag faktiskt var. På mer än ett plan. Det var ju en resa för mig detta i mitt inre på ett sätt som jag då inte förstod riktigt. Men det är ju så att livet lär oss en massa. Frågan är bara hur mottaglig man är för förändring och NÄR man är det. Ingenting står still, allt är i rörelse hela tiden.

Då 2001 trodde jag en massa. Trodde mig veta, men idag förstår jag ju att jag ingenting visste eller förstod.

När jag ser tillbaka på bilderna är jag tacksam för att jag fick vara med om de fantastiska stunderna. Naturen visade sig från sin bästa sida. Det är inga dåliga minnen att få bära med sig i den fortsatta vandringen här på Jorden.