Undermedvetet kanske jag påverkas, jag vet faktiskt inte. Varit lite låg idag och inte riktigt kommit upp i de senaste dagarnas fina energinivåer.

Mycket arbete med våra webbar har det blivit idag. Ändringar, flyttningar, borttagningar och nyheter om kyrktorn och energisnåla kyrkfönster.

Dessutom så var jag på ett väldigt intressant föredrag med namnet “Ni svenskar är så blåögda” med religionshistorikern David Thurfjell som föreläsare. Det handlade om kristendom kontra islam och den syn som kristna har på muslimer och tvärtom. Han var väldigt påläst och kunde islam i Iran allra bäst. Det var mycket intressant och givande att få lyssna på honom.

2013-10-23

Ett annat födelsedagsbarn firades också på jobbet. Tiden går och om några år så kommer bra många på kansliet att gå i pension. Prinsesstårta, som är min favorit, bjöds det på så jag kunde ju inte låta bli att ta en liten bit. Vi sjöng förstås och present från arbetsgivaren i en liten vit kasse fick födelsedagsbarnet.

2013-10-23

Tända ljus för dagens födelsedagsbarn! Själv ska jag strax tända ett eget för min mor.

Nya äventyr i morgon. Det ser jag framemot.