Mamma 1977

Idag skulle min mamma ha fyllt 66 år om hon hade valt att stanna kvar på jorden. Nu har hon varit på Andra sidan lika länge som hon levde på jorden. Hon dog 1981 endast 33 år gammal.

66 år! Det är ju ingenting. Det känns som om det var ett helt annat liv som vi möttes i och så är det väl på ett sätt. Men hon födde mig och under mina år tillsammans så var hon den som betydde mest för mig. Så är det ju utan tvekan.

Det värsta som kan hända, det var ju att hon dog. Det sa jag många gånger innan hon valde att lämna jorden. Det värsta som kan hända…

Idag skulle hon ha fyllt år och jag har ens svårt att föreställa mig hur det hade sett ut idag om hon hade vänt och orkat leva vidare. Men ett ljus och en extra tanke blir det idag, även om jag tänker på henne dagligen sedan 33 år tillbaka. På något konstigt vis så finns hon med mig hela tiden trots allt.

Grattis min älskade mamma, vart du än är idag! Längtar så efter dig.