2013-10-18
Detta var innan jag hade smakat på smoothien…

Mötte upp yngsta dottern på favorithaket vid lunchtid. Testade en smoothie med jordgubbssmak. Jag lämnade det mesta och det säger väl kanske vad jag tyckte om den. En missräkning nu när jag väl testade.

Vi blev kvar ett bra tag. Yngsta dottern är en tänkare och att prata med henne är en utmaning. En positiv sådan. Hon får mig att tänka till och ibland slås jag över hennes intelligens om varför vi är på jorden och de teorier som hon framför. Hennes klokskap.

Jag har sagt det förr, men hon är för mig en stor lärare i Livets Skola. De självklara och det mallade, det utmanar hon ständigt i mig. Det är alltid 100% rakt in i samtalen med henne.

Eftermiddagen var lugn. Efter gårdagens ganska hetsiga arbetstempo så var det ett par växlar ner.

2013-10-18

Utanför jobbet kämpar rosorna fortfarande. Allt mer medtagna och slitna, men de sitter fortfarande kvar på busken.

Första snön kom ju i natt och när jag steg upp så snöslaskade det en del. Det försvann ganska omgående, men nu är det tydligen dags för snöhelvetet. Det är bara att bita ihop än mer.

2013-10-18

Fast fortfarande så finns det gröna oaser kvar, trots den 18 oktober.