2013-10-17

När jag kom från bussen och till stället där jag igår såg tre svarta katter så var det idag tomt. Inget katt, ingenting. Jag tror att regnet bidrog till att det var helt tomt. Så nu blir det spaning även i morgon. Visst lever jag ett spännande liv.. (;-)

Stod bland grytorna och skulle fixa till kycklingfiléerna. Brukar sällan slinta med kniven, men idag så hände det. Ett skärsår i vänstertummen blev resultatet och blodflödet ymnigt. Det tog ett tag innan jag fick stopp på rinnandet och det är väl tur att jag inte har problem med att se blod. Nu blev inte hacket i tummen så djupt som jag först trodde, men jag fick mig en läxa. Lugn och fin och tankarna på rätt ställe nästa gång.

Det är inte ofta jag ser filmer som får betyget 9 av mig, men ikväll så hände det. Changeling är en film från 2008 med Angelina Jolie i huvudrollen. Clint Eastwood regisserade.

En riktig toppfilm som jag rekommenderar.
Handlingen? En pojke försvinner och modern får tillbaka en annan pojke efter en tid. Polisen vägrar inse sitt misstag och modern tvingas in på mentalsjukhus.

Filmen utspelas 1928 och baseras på en sann historia. En hemsk historia som håller en helt fast framför TV:n. Som sagt, har du inte sett filmen så rekommenderar jag den. [Trailer]