2013-10-13

Idag en promenad med lilltjejen. Vi gick till den lokala butiken för att handla kvällsmat. Det slank ner lite fikabröd till eftermiddagen när vi ändå höll på.

2013-10-12

Igår en promenad med grabben. Vi gick en vända och handlade också en del. Det är ju så att när man inte har någon bil så blir det handlingar många gånger och då speciellt när jag har barnen hos mig.

2013-10-12
2013-10-12

Mycket färger är det ute just nu. Ganska ok för mig, men vi diskuterade lite om vad som komma skall och hur jag än försöker så har jag svårt för att se det positiva med vintern och allt som jag då inte gillar. Tänker då på barnen och när de bor hos mig så lyser jag upp inifrån i alla fall.

2013-10-12

Son och far. Gillar bilden väldigt mycket.

2013-10-12

Glass i oktober för guldklimpen.

2013-10-12

Både idag och igår har vädret varit väldigt soligt. Det är bara att tacka och ta emot.

I vardagsrummet så sitter lilltjejen bredvid mig i soffan. Grabben spelar TV-spel. Vi pratar, tjattrar och skrattar ihop. För mig är det något jag försöker bevara i mitt inre. Då jag är ensam så tar jag fram just det som vi gjort denna helg. För mig är det en sådan stor gåva att få umgås på det här sättet med mina barn.

Dessa helger vill jag bevara. Vill vara aktiv och njuta av medan de pågår. Nypa mig i armen och titta på barnen. Här och nu. De viktigaste i mitt liv.