Cher_Closer to the Truth 2013

En ny platta med Cher tillhör inte vanligheterna. Det var hela 12 år sedan vi fick nytt material från Cherilyn Sarkisian som hon egentligen heter.

Closer To the Truth som hennes 26:e studioplatta döpts till är en platta som växer för varje lyssning. Det är den musik som jag gillar mest med Cher, ren och härlig popdisco med många sköna influenser från 80-talet.

Plattan sålde första veckan över 60 000 kopior vilket placerade henne på plats nummer 3US Billboard 200. Det är hennes bästa debut genom alla tider!

Tre låtar gick direkt in. I Walk Alone, Dressed To Kill och den helt fantastiska Sirens. En del smyger sig på och känner jag mig rätt så tar många av de andra också mitt musikhjärta i sitt grepp snart. Det är bara ett par spår som inte tilltalar mig överhuvudtaget, medans resten är små pärlor på sina alldeles egna sätt.

Sirens är så bra att jag inte kunde hålla tårarna tillbaka de första gångerna jag hörde den. En helt fantastisk ballad!

Cher är verkligen tillbaka i musikvärlden och frågan är om hon inte är bättre än någonsin? Hon om någon visar att det inte finns någonting som heter pension eller bestämda tider i ens liv då det är dags att dra sig tillbaka. En artist behöver inte alls bli sämre för att siffrorna stiger och just det visar Cher med denna fina platta! Vet ni förresten att hon är den enda artisten av dem alla som har haft en nr 1 singel på Billboard Top Chart i varje av de sex senaste decennierna?  Imponerande!

Closer To the Truth är en riktigt bra platta! Rekommenderas!

Cher
Hemsida, Facebook, Twitter, Spotify, iTunes

Relaterat
Kim Milrell – Cher – Closter To the Truth
Sandra – Skivsläpp Cher
Kritiker.se