2013-10-04

Andra kursdagen bjöd också på kanonväder. Vilken tur med vädret vi fick. En jobbig natt där jag vaknade många gånger gjorde att jag hade svårt att komma igång. Ville helst vara för mig själv och kände mig ganska asocial. Men det släppte ju längre dagen gick.

Idag så var det mycket tankar och mål kring hur nätverket för kommunikationsarbete i Uppsala stift ska gå vidare gällande flera saker. Mycket diskuterande och många tankar. Jag lyssnade så gott jag kunde och försökte hänga med. Det var intressant för mig att få ett församlingsperspektiv på sådant som vi på stiftet kanske ser som självklarheter.

Du som följer mig på Facebook kan nu också se många fler bilder från dessa dagar. Det är så mycket enklare att lägga upp dem där än att publicera dem på bloggen som jag alltid brukar göra. Tiderna förändras och om inte annat så är detta en av fördelarna med Facebook. Jag vet inte om det fungerar för dig som inte har Facebook att se bilderna? Länk till dem

Resan hem var lite speciell. Sträckan mellan Vallsta och Gävle där var det buss som gällde och i början så var det så fullt att vi fick STÅ UPP. Det var inte alls roligt men som tur var så steg det av en hel del folk i Bollnäs så man fick sitta fram till Gävle. Tur det för en sådan gammal man som mig… (;-)

Längtade så hem till barnen. Haft fina samtal nu på kvällskvisten med yngsta dottern. De ju varit hos mor sin nu i 14 dagar så det var så gott att se dem. Borta bra…