iOS7 utseende

Det nya operativsystemet iOS7 för min iPhone är installerat. Börjar nog bli gammal och konservativ, men jag vet inte jag… …nu känns det mer som om jag har en iPhone för 10-åringar. Mycket färger och ett gränssnitt som är mjukare och lite mer tafatt eller hur jag nu ska uttrycka det än tidigare. Men man blir väl van som med det allra mesta här i livet.

Sen var jag tvungen att avinstallera ett av mina mejlkonton eftersom det gick helt bananas efter uppdateringen och påstod att jag hade över 11 000 olästa meddelanden!! Jag fick inte bort det heller, hur jag än försökte, så det var bara att ta bort det helt från telefonen.

Ett otroligt härligt flow hade jag på jobbet idag. Det var en skön blandning av arbetsuppgifter vilket jag gillar. Mycket webbande är också positivt för mig. Idag var det flera sidor som skulle uppdateras och fixas till och dessutom fick jag knåpa ihop en egen artikel. Sådant gillar jag att jobba med.

2013-09-19

Lunchade med äldsta dottern idag och vi åt på ett nytt ställe Coffeehouse by George. Det var så mycket mat (en jättesallad) att inte ens jag orkade få i mig allt och det har väl aldrig hänt mig, vad jag kommer ihåg…? Servicen får dessutom högsta betyg, så dit kommer jag att gå fler gånger!

Nu är det bara positiva fokuseringar som gäller. I morgon bio och i helgen ett besök hos A och barnen. Vill ju se hur grabbens nya rum ser ut. Han har ju skiftat med storebror sin. Sen ska jag också jobba en del med kyrkovalet. Jag står till förfogande även i helgen om det behövs, nu när jag kan jobba hur mycket som helst utan att ta hänsyn till mina barn.

Blev också väldigt glad över mötet med en gammal vän idag. Varm i hjärtat helt enkelt och hoppfull.

Håll kvar känslan nu. Andas in. Bevara det fina.