En strid ström av röstande i alla åldrar. [Instagram]

Mina två döttrar röstade också tillsammans med mig och att de följde med och engagerade sig i detta val kändes så bra. Nu får vi se om Kyrkovalet 2013 har fler antal röstande än för fyra år sedan. Jag hoppas verkligen det och nu har jag och min familj i alla fall dragit vårat strå till den stacken. (;-)

2013-09-15

De outtröttliga lokala kyrkoprofilerna var på plats. Kön ringlade sig sakta framåt och tillslut så var det min tur att få lägga mina röster.

De var tre val. I två av dem så röstade jag på Öppen Kyrka och i det lokala valet (där de inte finns representerade) så fick det bli Partipolitiskt Obundna i Svenska kyrkan (POSK). För blankt kändes inte riktigt rätt och sen så gillar jag tanken på partipolitiskt obundna kandidater i kyrkofullmäktige.

2013-09-15

Lilltjejen (som inte är så liten längre) lämnar här sina röster.

Som sagt, nu hoppas jag på ett högre valdeltagande än 2009.

Det blir några timmars kvällsjobb på kansliet nu. Ska vara med och se till att det tekniska fungerar som det ska. Spännande kommer det att bli när rösterna börjar ramla in och då får se hur det har gått och om valdeltagandet har ökat eller inte.

Fortlöpande valresultat efter klockan 20:00.