2013-09-15
Registrerade preliminära siffor under gårdagskvällen.

Kyrkovalet var väl en ingen större hit om man ser till procenten. Tyvärr måste jag säga, men när endast 12,7% röstar trots det pådrag som ändå varit på många ställen, så blir man lite uppgiven. Visst, det är en liten höjning och den nedåtgående spiralen är bruten, men hade man som jag hoppats på minst 15% så är det en besvikelse.

Barnen har varit hos mig ett tag nu. De två minsta i över en vecka och äldsta dottern sedan i fredags. I helgen så hade vi filmrace och kollade på tre filmer som handlade om Hannibal Lecter. Denna läskiga typ som vi även såg i lördags men då handlade det om hans barndom och varför han blev som han blev. Så fyra filmer med Lecter.

Trötthet och en hel del grubblande som vanligt med mig. Fast INTE kring min egen person. Försöker att se logiskt på det hela, men när känslorna springer iväg med mig så grubblar jag och oroar mig en del. Men det är inget som är ohanterligt just nu. Det fungerar ok.

Avslutar med en gosboll av högsta märke: