Från Emma Green Tregaros instagramkonto
Bilden är från Emma Green Tregaros instagramkonto.

Emma Green Tregaro kommer att hoppa med naglarna målade i regnbågens alla färger under morgondagens höjdhoppskval i friidrotts-VM. Det tycker jag är en snygg markering eller hur jag nu ska uttrycka det för att protestera mot Rysslands allt hårdare lagar gentemot homosexuella.

Bilden finns på hennes Instagramkonto med texten: Naglar målade i regnbågens tecken @laarbe #pride #chanelcolor #moscow2013 nu är alla förberedelser gjorda #baraväntankvar #uppladdning#tidiguppgångblirdet ❤ #pirrimagen #längtarnu

Hoppas naglarna får uppmärksamhet och att protesten märks på många ställen. Sen hoppas jag ju givetvis att Emma Green Tregaro hoppar högt och vinner hela VM!

Du som vill kolla in Green Tregaro ska slå på TV4 i morgon bitti torsdag klockan 07:40!