Idag så kom Tofflan på besök och vi fikade, tjöötade och hade en trevlig stund tillsammans.

2013-08-14

Så här allvarlig blir man när diskussionen kommer in på dessa troll som aldrig tycks försvinna från vissas bloggar… …men för det mesta så var det gladare miner och vi kan faktiskt prata om både stort och smått! Det är gott och en styrka att vi har kommit dithän.

Katterna vilar på varsin sida på den sönderklösta soffan.

Någon kock blir jag aldrig. Idag så skulle vi ha en pastasallad och jag skulle fixa i ordning den. Tror ni inte att jag för femtioelfte gången glömde att köpa ingredienser i den lokala butiken. Detta innebar att vi bara blev två vid matbordet och min titel som fiaskokock bara förstärktes än mer.

Finns det ingen kock som vill börja umgås med mig? (;-)

2013-08-14

Färdigköpt caesarsallad! Bara det… och jag visste inte ens om att den innehöll ett par påsar med krutonger och en sås. Virrigt värre…

Cocktailtomater och gurka. Två klassiska grönsaker i mitt hem. Finns alltid tillhands och främst handlar det väl om slöhet och att jag inte kan ordna något bättre. Kockfiasko som sagt.. …för det är nog det värsta tycker jag när man är fler i huset, detta med mat och vad man ska äta. Varje dag är en ny utmaning och ibland blir det bara pannkaka av alltihopa. Som idag…

I måndags så hände det någonting med vädret. En annan luft och kyligare. Det är bara att acceptera att sommaren 2013 är på väg att ta slut… …och faktum är att jag inte har någonting emot det.