För många kan frustration och svårt att sitta still kanske vara negativt, men för mig är det precis tvärtom. För jag har varit som en zombie när jag varit ensam och i princip bara gjort det allra nödvändigaste. Så att vilja något och ha lust igen, det var faktiskt en bra sak som kom över mig i morse.

För idag så kände jag bara att jag måste ut och efter mycket lirkande med yngsta sonen så ville han hänga med på en utflykt.

Min tanke var att besöka höjden i byn och därav ha ett mål i sikte. Tror ni inte att kompis L ringer precis innan vi ska gå och mot polarna så har en farsa inte en suck. Så det blev att gå Slingan* helt själv med målet att nå högsta höjden under vägen.

Men se, så blev det inte alls. Det fanns ingen väg upp på höjden utan det var meterhög sly överallt, så jag fick nöja mig med att gå vid sidan om.

2013-08-11

En fin och fiffig grillplats hittade jag dock.

Ja, varför jag tog denna bild och sedan dessutom lade upp den här på bloggen, det vet jag inte. Skog, och grönska på vägen är väl ingenting att yvas över. Brist på bra bilder kanske?

När jag kom hem så satt sonen med sin kompis framför datorn. Jag tjötade på dem att gå ut en sväng men förgäves. Fast tillslut så kom grabben ut när grannkompisen kom senare på kvällen efter det att första kompisen gått hem och fick då ut honom. Då blir jag lugnare och mitt dåliga samvete minskar något.

Blixtar och åska fick mig att stänga av både router och TV en liten stund. Har dåliga erfarenheter av att inte dra ur sladdar och numera så drar jag ur allt när blixt och dunder kommer alltför tätt. Fast jag hann att slå på och se Usain Bolt vinna VM-finalen på 100 meter på tiden 9,77 i hällregn. Vilken idrottsman han är!

Vågar inte bestämma någonting för morgondagen och veckan som kommer. Det blir ju aldrig som jag vill. Men jag ska ringa ett samtal och om vädret tillåter så hoppas jag på en liten utflykt med barnen. Skam den som ger sig… (;-)

2013-08-11

Kattbollarna tidigare ikväll. De kan konsten att slappna av!

*En runda runt stora delar av förorten, som är ca 4,5 km lång.