2013-07-19

Ingen son med till jobbet idag. Han ville vara hemma och ta det lugnt. Äldsta dottern och jag fikade ensamma på uteplatsen idag. De få andra ville sitta inne för de tyckte att det var för kallt. Jag gillar när det friskar i lite och då speciellt när ventilationen på jobbet inte fungerar såsom det ska.

Idag så körde jag våning 3 och gick igenom de datorer som var på plats. Det gick betydligt snabbare än igår, och jag hittade lite spännande saker när jag vandrade mellan rummen.

2013-07-19

Så sugen jag blir på att skaffa en själv… en jordglob som lyser vill jag ha!!

Inga jobbmejl och ingen telefon på en månad! Det ska faktiskt bli skönt, även om jag normalt sätt hyllar vardagen med rutiner och sådant, men nu känns det som ett bra läge att bara vara ett tag. Slå ifrån jobb och plikter helt.

2013-07-19
[Instagram]

Bara vara… jo du..