Idag tog jag ett nappatag med att kolla de arbetsstationer som var kvar på jobbet. Grejade precis våning 2 innan arbetsdagen var slut och den dator som var värst där saknade 73 uppdateringar!! Så det automatiska funkar väldigt olika och det bekymrar mig en del.

Hittade många roliga saker under min rundvandring:

2013-07-18

Varför tänker jag alltid på en speciell själ när jag ser sådana här djur?

När jag såg denna skylt så hamnade jag i London för en stund.

I ett annat rum så började jag tänka på en som idag fyller år…

2013-07-18

En av få föredömen som verkligen vet vad förlåtelse betyder. Nelson Mandela firar idag sin 95:e födelsedag här på jorden! Vilket långt liv han har fått och jag hoppas så att han mår bra och snart får lämna sjukhuset. Han verkar ju pigga på sig och vem trodde det för några veckor sedan?

Stort grattis till en av de främsta humanisterna som jorden sett.

2013-07-18

En förvånad trägubbe gjorde mig sällskap ett tag medans datorn jobbade på för fullt efter mina tangenttryckningar i ett annat rum.

Det var på håret, men jag blev precis klar med hela våning 2 innan det var dags att åka hem till familjen. Nu har jag bara en arbetsdag kvar innan jag får semester i fyra veckor. Den är så efterlängtad och jag känner mig ganska sliten just nu.

Trött och fattig på mer än ett sätt. Nu är det verkligen en dag i taget som gäller och i morgon verkar det som om jag får sällskap av grabben igen. Sen gäller det att få fart på fantasin och initiativkraften under de dagar som de är hos mig under första semesterveckan.