2013-07-15

Äldsta dottern sommarjobbar från och med idag extra några veckor i receptionen på mitt jobb. Nu ser det ju helt annorlunda ut, men det var inga problem för denna flitiga dam att acklimatisera sig i det nya.

Idag var vi väldigt få och det mesta står nu stilla. Det är städning, rensning och ännu mer städning som står på programmet.

Några överblivna forinter växlades in på lunchen efter yngsta dotterns resa till Budapest i maj. Nuförtiden vägrar de att ta mynt och har man dessutom inte kvittot kvar när man köpte valutan åker man på en avgift på 50 spänn. Jag var på väg att lämna stället i ren ilska, men efter lite dividerande slapp jag den avgiften. Tycker det är lite absurt att behöva betala för att bli av med några hundringar. De mynt jag inte fick växla in gick istället till Röda Korset. Det var ingenting att ta med hem igen.

Annars en lugn dag. Varmt och skönt. Sista veckan innan jag har semester. Det känns verkligen att det är dags nu att få några veckor utan krav…