Inte kan jag skylla på baksmälla och att min trötthet beror på sådant, för midsommardagen har verkligen varit en slappardag utan dess like. Visst, jag tog mig till den lokala butiken och släpade kassar (som vanligt) för att mina barn och jag ska ha mat för dagen. Men för övrigt?!! Inte gjort ett jota…

Midsommardagen 2013
Maxi & Felix tror att de ska få mat.

Hungriga kattpojkar som totalt missuppfattat detta med mattider. Lika förvirrade som sin husse. Av mig så får de käk två gånger om dagen. En sväng på morgonen och en på kvällen. Men här sitter de mitt på dagen och väntar på mat. De väntade förgäves kan jag säga… i augusti fyller de 9 år! Tänka sig…

Midsommardagen är för mig som vilken vanlig helgdag som helst. Betyder liksom ingenting. Såg att flaggorna var uppe på bussarna, men vet faktiskt egentligen inte varför mer än att det är en kristen tradition.

Efter att jag varit till butiken så lutade jag min stora lekamen en stund och vips så somnade jag… inte bara en gång utan tre… vaknade till och kollade efter vart jag befann mig… sen samma procedur två gånger till… minst… tala om slut och kanske var det bra för mig att liksom bara sväva iväg under några timmar på eftermiddagen. Har ju haft så svårt att slappna av på sista tiden av olika anledningar.

Så nu blir det säkert en sen afton. Får väl kolla in någon film och förhoppningsvis får jag lite sällskap då framför soffan.