Full rulle på jobbet. Känns nästan som om jag har MER att göra nu när sommaren gjort sitt intåg. Men det är bra för mig av flera olika anledningar. Nästa vecka så ska jag ta över ytterligare några arbetsuppgifter och det är allt från att frankera kuvert till att webba även på vår externa webbplats. Fast det låter säkert mer än vad det är och det beror ju på lågsäsong och att väldigt många nu har semester. Men likafullt måste det vara någon som ansvarar för det lilla som kommer in.

2013-06-20

Gjorde ett par ärenden när det var lunchdags och det blev så mycket att göra att jag inte hann med att äta någon lunch, men det gjorde inget.

Jag fick ju mina jordgubbar och det med råge. Jag vågade inte chansa och vänta till kvällen. Ni ser ju vilken kö det var så jag slog på stort och körde på ett par svenska lådor men jag tog även ett par spanska. Blev även sugen på hallon, så det åkte ner ett par kartonger av dem med… det gäller att smida medan jordgubbs- och hallonjärnet är varmt.

Så nu har vi jordgubbar i ett par dagar. Sen brukar jag vara nöjd och tillslut så blir jag oftast trött på dem. Det blir liksom lite för intensivt.

De är smarta också, de som säljer. Priset höjs hela tiden ju närmare midsommarafton man kommer. Sen på måndag så kan man få dem för halva priset. För jag känner som så, att vara utan jordgubbar på midsommarafton, det är inte roligt och ska man ha dem någon gång så är det just den dagen och då får de kosta lite mer.

2013-06-20

Glass i olika smaker blir tillbehören denna midsommar.

Jag står ju registrerad på Uppsalahems sida och ställer mig ibland i kö för en hyresrätt.

2013-06-20

Men inte kommer jag att få någon hyresrätt så länge jag lever. Den saken är helt klar!

2013-06-20

På kvällskvisten så gick jag och grabben till den lokala butiken. Tror ni inte att vi såg en välbekant filur en bra bit ifrån hemmet. Är han ute och letar efter ekorrar, tro?

Tre tunga matkassar gjorde att sonen drog ifrån på väg hem. Men jag orkade bara inte hålla hans tempo.

I morgon midsommarafton. Kommer vi iväg på den lilla utflykt som jag tänkt mig så är jag nöjd.