2013-06-15

Mitt i juni blev det en liten cykel utflykt. Ja, för grabben som har cykel, jag gick jag… cykeln hade stått länge och däcken behövde pumpas. Hittade förstås inte den, men den lokala butiken hade faktiskt en cykelpump till ett bra pris, så det löste sig!

2013-06-15

Den lokala badplatsen är riktigt fräsch i år och ett anslag från i slutet på maj talade om att vattnet dessutom är tjänligt för bad.

Det står där nu också bänkar och en eldstad.

2013-06-15

Det är sådan skillnad mot hur det såg ut för några år sedan. Då gick det inte alls att bada av flera olika anledningar.

2013-06-15

Jag doppade fötterna, med sandalerna på, dock utan strumpor i. Nästa gång har jag badbrallorna med, sanna mina ord.

2013-06-15

Sonen tog också av sig och doppade fossingarna. Ganska kallt var vår dom. Men kommunen har gjort ett fint jobb med botten. Den var mjuk och skön att gå på. Tummen upp!

Så det är inte alls omöjligt att jag ägnar en dag eller två under semestern om vädret tillåter på vår lokala lilla badplats. Varför ska man ta sig långt bort bara “för att” när det nu finns ett minst lika fint bad nära där jag bor och som dessutom är tjänligt för bad?

2013-06-15

På väg hem efter vår lilla cykel utflykt.