2013-06-14
Takkronan på jobbet putsas av B. Kunde inte låta bli att ta en bild… (;-)

En ljus fredag. Umgängesfabriken har skifte och nu är huset fullt igen! Skönt!

2013-06-14
Nya receptionsdisken på jobbet är nu på plats.

På jobbet så händer det lite grejor, trots att sommaren står för dörren. En helt ny reception är under uppförande t ex. Den blir fin tycker jag och nog är det på tiden att det blir lite förändringar i entrén. Det har sett likadant ut sedan 1994.

Sen i höst så ska ett arbetsutskott få iPad istället för pappersbuntar när det är dags för sammanträden. En spännande utveckling och slår den väl ut så kommer alltfler förtroendevalda att bli digitala fullt ut.

Mina egna arbetsuppgifter är stimulerande och jag trivs allt bättre på jobbet. Att få jobba med webben på det sätt jag får nu är väldigt roligt och jag är glad att jag fick den chansen. Sen har jag fortfarande ansvar för att alla datorer och all hårdvara ska fungera på kansliet och nu är även alla mobiltelefoner på väg över i mitt ansvar. Det beror ju helt enkelt på att datorer, surfplattar och mobiltelefoner blir allt mer lika med funktioner som tenderar att ha med data att göra, så den utvecklingen är helt naturlig.

Fredagsmys är ett ord jag gillar. Barnen är runt mig och då är det fredagsmys för mig oavsett vad vi gör.