Ett par bira och en god fish & ships var en riktig höjdare när jag mötte syrran på Buddys. Fast det allra bästa var ju att träffa henne igen. Vad och varför tas inte upp här, men ibland blir saker och ting inte riktigt som det är tänkt. Men det blir så ändå och tjurskallighet och missförstånd kan innebära tystnad alldeles för länge.

2013-06-13
Trevlig och snabb service, härlig stämning och återigen ställer jag mig frågan varför det är så sällan jag är på den irländska puben Buddys i Uppsala?

Vi pratade i ett par timmar och gick inte ner oss i något träsk av självförsvar, ömkan och sådant. Vi drog ett fett streck och ser nu framåt. Det är jag glad över.

2013-06-13
Min syster.

Vi har bestämt ett datum då vi ska träffas igen och liksom att bara sitta emot henne igen kändes väldigt bra. Det var oförställt och jag lämnade puben med ett varmt hjärta.

130613_03
Inte riktigt så här gammal var den Guinness jag drack ikväll.

Yngsta dottern är ute på äventyr, med sina Budapestpolare. Det tycker jag är riktigt kul!

Som sagt, varför socialiserar jag inte mer med människor omkring mig? Feghet, rädsla eller helt enkelt asocial? För när jag väl gör det, oavsett vem det handlar om nästan, så är jag oftast glad och tillfreds efteråt. Så även ikväll.