Att bli blockad på Twitter för att man upplyser om att islam faktisk är en religion, det fick igång mig även idag. Dessutom av en kvinna som borde veta bättre…

Islam har av vissa tolkare kvinnofientliga inslag och det står jag för. Islam har också svårt för homosexuella och sådana “finns inte” enligt en del.

Naiva politiker som vill “allas väl” med resultat att många kvinnor i vissa områden inte vågar vara de personer de faktiskt vill vara? Att män som går hand i hand inte ska våga det mer i vissa områden?

Ska vi blunda för sådant för att ha kvar bilden av det generösa Sverige där ALLA är välkomna oavsett vad de representerar?! De på vänsterkanten verkar ha den filosofin att lite spill får man räkna med i solidaritetens namn. Detta retar mig något så oerhört, att de vägrar se vissa saker som islam faktiskt för med sig…

Många kvinnor vill ha en fristad i vårt land att få utvecklas såsom alla svenska kvinnor gör, nu möts de av muslimska män som vill styra dem i vissa områden, även i Sverige. I vissa stadsdelar bevakas de av män som ville styra enligt ordet. Man får inte prata om detta… får då blir man både nazist, rasist och jag vet inte allt. Men så är det i dagens Sverige!

Mig skrämmer exempel från andra länder. Shariazoner och ingen jämställdhet.  Varför är de andra partierna så tysta? Sverigedemokraterna är de enda som pratar om detta.

För 20 år sedan så såg jag aldrig kvinnor täckta av sjalar men idag så ser jag det dagligen. Många gånger så försöker jag möta deras blick, men de vägrar. Detta är för mig tragiskt och det lär inte bli mindre med åren.

Missförstå mig inte är ni snälla. Jag har inga problem med invandrare och inte heller med de som tror på Koranen. Det jag har problem med är när deras tro direkt eller indirekt påverkar mig och det öppna samhälle som jag vill leva i. När deras exkluderande och i mina ögon bakåtsträvande tro får mig att bli passiv och rädd.

Att acceptera intoleransen till vilket pris som helst, det ställer jag inte upp på. Ett öppet samhälle för alla står jag för.