Varför är det så svårt att ta emot beröm? Det är något som får mig att bara vilja blunda och gå ifrån direkt. Jag har fått beröm idag och jag försöker verkligen ta till mig det. Jag är bra! Ja, det är jag fanimej!

Ny energi efter kursen har jag också fått. Känns spännande att testa lite av sina nyvunna kunskaper på vårt intranät och idag drog jag iväg en liten artikel och jag har en till på gång. Inga stora saker, men jag hoppas att det kommer att tas emot ok och vara bra för vår interna webbplats. Hade också tänkt att mejlintervjua någon och den vägen få till en artikel. Precis såsom jag nu är lärd.. (;-) Frågan är bara vem som ska bli mitt första offer?.. hehe

Att få lön idag satt ju inte heller helt fel. Förråd påfyllda, saker betalda och kort laddade. Känns bra just nu. Visst, då har jag ännu inte gett mig på huvudräkningarna och det tänker jag faktiskt strunta i ikväll. Vill jag vara glad en dag åtminstone.. (;-)

Forinter

Forinter är hämtade till en dotter som ska ut på äventyr! Tre dagar i Budapest med start på måndag! Hoppas så att hon får en bra och intressant resa med sin skola.

Förundras som vanligt över vart tiden tar vägen. Det står ju inte på förrän det är skolavslutningar och sen sommarlov. Fatta, sommarlov?!

Energipåfylld och ganska tillfreds just nu. Med barnen mitt i en period, nya kulor och snälla ord så kan det ju inte gå på något annat sätt!