Idag tog jag mig vatten över huvudet. Men det är som vanligt med mig, allt eller inget. Efter jobbet så tänkte jag att jag skulle gå mot hemmet och få många nya sköna steg att lägga till i den tävling som jag är med i. Allt började bra, men när jag hade passerat Moskén började det bränna i högerbenet.

Jag har haft problem med det benet sedan några år. När jag går mycket kan jag domna bort i delar av benet men det har fortfarande funkat att gå, men inte idag. Jag tror att det är någon nerv helt enkelt som inte gillar när jag går för mycket. Men idag började det började bränna alltmer och jag kunde knappt ta mig fram tillslut, men jag kunde efter mycket möda och drygt 8 000 steg ta mig till nästa busshållplats.

När bussen kom och jag fick sitta försvann det som tur var. Tillfälligt, för när jag kom fram och handlade i den lokala butiken och skulle gå hem, smög sig brännan på igen. Inte alls som tidigare, men känningar hade jag och det oroar mig lite. Tog jag i för mycket igår? Tror jag mig vara ung och pigg i köttet trots min höga ålder? Ja, jag får väl stå mitt kast nu om jag inte ens kommer upp till mina önskade 10 000 steg om dagen. Jag kom hem i alla fall med mina varor och började laga mat.

2013-05-08
Pasta med en massa gotta…

Äldsta dottern är hos mig sedan igår. Idag gjorde jag pasta med räkor som är ett recept från Viktväktarna. Det var helsmarrigt och jag minns till exempel inte att färsk sparris var så gott! Mums! Det är roligt att hon är här ett par dagar eftersom vi inte ses så ofta. Ja, hon jobbar ju just nu extra på mitt jobb, men där ses man ju inte sådär jätteofta. Oftast vid fikapauserna och lunchen.

Hur många steg jag fått ihop idag? 11 200 och nu sitter jag still. Får vara nöjd med detta efter gårdagens urladdning som jag måste inse att jag inte kan upprepa dagen efter…