Ingen tid att passa, årets finaste dag igår och då kände jag bara, varför inte försöka gå hela vägen hem?

2013-05-07

Det är bra gångväg, hela vägen till förorten. Fin asfalt på hela sträckan nästan. Från jobbet och hem till mig är det väl ca 1,7-1,8 mil.

Att ta mig till Gamla Uppsala var tufft. Det tog sin lilla tid. Där ska de ju bygga om och det ska bland annat bli nytt dubbelspår för järnvägen.

2013-05-07

Vädret var ju väldigt fint och bara det gjorde ju att jag fick förnyad kraft att fortsätta. Sen funkar jag som så att när jag väl har bestämt mig, då blir det som jag har bestämt. Sen att bestämma sig och komma dithän, det är en helt annan femma…

Vid de förhatliga järnvägsbommarna så håller det på att förberedas för bygge av en tunnel som ska bli 610 meter lång. Allt beräknas klart 2017.

Vinden var ljum när jag kom ut på de stora fälten. Härliga vyer!

2013-05-07

Passerade Fullerö handel och hade knappt en timme kvar att vandra.

Fullerö Backe, södra sidan. Det grävs ut och det forslas bort. Frågan är ju om och när det börjar att byggas där?

E4:an och dess broar.

Ytterligare en liten bit bort ligger Fullerö park som idag bara är ett fält. Vad och när händer det något? Planerna är ju stora, men frågan är ju när någonting kommer att hända?

2013-05-07

På slutet så började jag få redigt ont i fötterna och stegen gick långsammare. Här tog jag en micropaus för att försöka föreviga fältet av vitsippor, men det syns väl inte så bra på bilden?

En lång lång raksträcka kvar och sedan var jag hemma. Det tog mig nästan 3 timmar, men jag fick ihop över 39 000 steg och lade jag ihop dem med de andra jag samlat under dagen så var mitt facit över 43 000 steg! Det var jag väldigt nöjd över!

Faktum är att jag mår förhållandevis bra idag trots allt. Kanske beror det på att jag nu gått minst 45 minuter varje dag i över två veckors tid. Kroppen börjar vänja sig att jag rör på mig och värken är inte så farlig ändå. Sen blir jag så nöjd med mig själv och sporrad att satsa vidare. Det ger ju resultat på annat sätt också även om tävlingsinslaget ger mig kraft.

Så idag ska jag göra ett försök att gå åtminstone till Gamla Uppsala… är det stegtävling så är det… (;-)