Världens stoppljus vid busshållplatsen. Fast det klart, det är ju bra mycket bättre än gult som är erbarmligt fult i alla de nyanser som finns. Bilder på gult svischar förbi i mitt inre och i det skenet så är ju detta stoppljus rena uppenbarelsen.

2013-03-28

Vintern ger sig inte. Minusgrader i morse.

Fjor gav 243 p i en Wordfeudmatch… en bra start på påsken må jag säga…

2013-03-28

Först iPad, sen Surface och nu en HP Elitepad… jag testar vidare och måste säga att denna är den mest lovade paddan hittills… finns ännu ingenting som jag ännu inte gillar. Visst, jag har lite svårt för gränssnittet fortfarande, men det blir nog bättre med tiden.

Släpade kassar som en tok när jag återigen var till den lokala butiken. Får ju finbesök i morgon av A, stortjejen och kanske också äldsta sonen om vi har tur. Det blir klassisk påskmat och det ska jag väl fixa?

Att vara helt ledig i fyra dagar tillsammans med barnen känns ju bara underbart. Helt jävla underbart!