Stoppljus, 243p & Elitepad

Världens stoppljus vid busshållplatsen. Fast det klart, det är ju bra mycket bättre än gult som är erbarmligt fult i alla de nyanser som finns. Bilder på gult svischar förbi i mitt inre och i det skenet så är ju detta stoppljus rena uppenbarelsen.

2013-03-28

Vintern ger sig inte. Minusgrader i morse.

Fjor gav 243 p i en Wordfeudmatch… en bra start på påsken må jag säga…

2013-03-28

Först iPad, sen Surface och nu en HP Elitepad… jag testar vidare och måste säga att denna är den mest lovade paddan hittills… finns ännu ingenting som jag ännu inte gillar. Visst, jag har lite svårt för gränssnittet fortfarande, men det blir nog bättre med tiden.

Släpade kassar som en tok när jag återigen var till den lokala butiken. Får ju finbesök i morgon av Anna, Linn och kanske också Johan om vi har tur. Det blir klassisk påskmat och det ska jag väl fixa?

Att vara helt ledig i fyra dagar tillsammans med barnen känns ju bara underbart. Helt jävla underbart!

6 svar till “Stoppljus, 243p & Elitepad”

  1. Jag ger aldrig upp, det är dålig stil. Så fasen, jag kanske skickar en utmaning till dig nån gång under påskhelgen. Den är ju lång och ledig!
    Hare gott! 😀

  2. Ja, en gång blir jag glad, men när det alltid ser ut på samma sätt så börjar i alla fall jag undra varför man inte någongång kan vara lite diskret? Men det klart, det piggar ju upp på något sätt och jag vaknade till i alla fall. Syns snart dårå!

  3. Ja, man kvicknar verkligen till när man ser henne…
    Han jag spelar emot verkar ha givit upp efter detta lägg från mig. tråkigt tycker jag. Man ska alltid slutföra en match även om man ligger under stort. Jag kan ju nu om han inte lägger vidare, få se om jag slår rekord i totalpoängen, tråkigt.
    Glad påsk igen till dig och din Toffelmamma!

  4. Verkligen lustigt, jag har oxå fotat denna uppenbarelse en gång. Allt går i rött, rosa och orange…även hår ,glasögon mm men jag blir glad av att synen 😀

Kommentarsfunktionen är stängd.