2013-03-27

Uppsala Konsert & Kongress, Musikens Hus, Forsmark 4 eller helt enkelt UKK stod färdigt 2007 och var dagens mål för mig och mina medarbetare i infogruppen.

Jag har inte besökt denna märkliga byggnad så många gånger och det beror väl helt enkelt på att jag inte är någon storslukare av kultur genom de musikutbud som erbjuds. Vet inte riktigt vad jag tycker om kåken, men det är stort och mycket ytor som kändes väldigt tomma.

Vaksala torg var nästan folktomt i morse.

Innan vi drog igång arbetet så var det fika med både smörgås och wienerbröd. Faktum är att jag glömde bort det mojsiga wienerbrödet nu när jag ser bilden…

2013-03-27

Arbetskamraterna kollar in den fina utsikten över Uppsala.

Vi gick igenom mål som kopplades till aktiviteter och diskussionerna blev både många och ganska långa. Jag försökte hänga med så gott jag kunde för att få en helhetsbild över läget. Jag är ju ganska ny i gruppen och speciellt på det sätt som nu är. Det är intressant, men ibland väldigt mycket information att ta in.

Pepparstekt lax med spenat, svamp, rosépepparsås och gotlandspotatis serverades till lunch. Det var väldigt smakrikt.

2013-03-27

Vissa av oss tog oss ut medan jag själv satt kvar i kartongen och filosoferade en stund när det var lunchpaus.

Vi fortsatte att diskutera de mål och de aktiviteter som ska kopplas till dem. De handlade också en del om att ligga långt före, vilket gjorde att vi även kom in på 2014.

Eftermiddagsfikat var i en klass för sig. Högsta betyg!

2013-03-27

Nu ser ju själva?! Chokladkulor och fudgedoninar. Så smarrigt!

2013-03-27

En trind och nöjd gubbe när dagen gick mot sitt slut.